17/04/23

Напрежението, причинено от вируса, се повишава всеки ден. Как да се предпазите от инфекция и да укрепите имунната си система? Специалистите дават съвети.

 


94% от хората на планетата имат ниска или отслабена имунна система. Това е огромно неудобство и нарушава нормалния начин на живот. Доказано е, че хората с отслабена имунна система боледуват от вирусни инфекции 5 пъти по-често.

Според изчисленията на микробиолозите днес има около 400 000 различни вируса. Този брой се увеличава всеки ден - вирусите мутират, появяват се нови щамове, но новите ваксини и лекарства не помагат срещу тях.

Всяка година милиони левове се харчат за разработване на ваксини срещу известни щамове вируси. Смятам, че тези разходи са безсмислени. Необходимо е да се насочим към различно решение - създаването на универсален продукт за укрепване на имунната система.

В аптеките може да закупите много различни продукти срещу вируси, като имуномодулатори и витаминни комплекси.

Но те не са толкова ефективни, колкото твърдят техните производители. Нашето тяло не усвоява синтетични витамини. Имуномодулаторите са ефективни само в 10% от случаите. Антивирусните лекарства действат само на някои щамове на вирусите.

Много хора използват природни средства за укрепване на имунната система, приготвени по традиционни народни рецепти. Основата на много от тези средства е ехинацеята. Но те имат много ниска ефективност поради съдържанието на спирт в тях, заради който ехинацеята губи своите лечебни свойства.

Наскоро на фармацевтичния пазар се появи ново откритие - ZF Imuno - капсули с екстракт от ехинацея и масло от черно семе. Екстрактите от тези билки са естествени имуномодулатори. Те стимулират производството на лимфоцити и клетки убийци, които създават естествената защита на тялото срещу всички известни вирусни инфекции. Съвременните технологии и най-новото оборудване позволяват 100% използване на суровините.

ХРАНА
ДОБАВКА
15 вегетариански
капсули

Можете да укрепите имунната си система, като приемате само 1 капсула на ден. Патентованата и подсилена формула на продукта укрепва имунната система и повишава естествените защитни сили на тялото само за няколко дни. Това е особено важно при настоящата епидемия, която заплашва света.

Продуктът е преминал всички необходими валидации и тестове. 2458 души с отслабена имунна система са участвали в тези тестове. След курса на ZF Imuno бяха получени следните резултати:

РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ТЕСТВАНЕ ВЪРХУ 2458 ДУШИ С ОТСЛАБЕНА ИМУННА СИСТЕМА:
  • повишаване на Т и В лимфоцитите в кръвта (според резултатите от теста);
  • намаляване на процента на заболявания, причинени от вирусни инфекции;
  • общо подобряване на здравето;
  • повече енергия и сила.

ZF Imuno е мощен продукт за укрепване на имунната система с доказана ефективност. Може да се поръча само на официалния уебсайт . Поради увеличения брой фалшиви продукти, не препоръчваме да поръчвате тези капсули от други сайтове. Погрижете се за любимите си хора, поръчайте ZF Imuno и не се разболявайте. Бъдете здрави!

null
 
null
12 коментара
05.04.2023
ОтговорАнгел Георгиев

Отличен продукт. Приемам го от време на време и буквално спрях да се разболявам.

 Харесвам
05.04.2023
ОтговорСашка Григорова

спомням си, че съм чувала за това и преди. скоро гледах телевизионно предаване за това, където известен лекар представи своето откритие.

 Харесвам
06.04.2023
ОтговорВенета Лютова

Ние все пием ехинацея и така или иначе се разболяваме. Благодаря ви, че обяснихте всичко! Вече поръчах това за цялото си семейство, защото ми писна да се разболяваме.

 Харесвам
07.04.2023
ОтговорЯна Андреева

Преди месец поръчах ZF Imuno и съм доволна от резултатите до момента. Ще видим какво ще стане по-нататък.

 Харесвам
08.04.2023
ОтговорСветлин Манолов

Това е моментът да укрепите имунната си система. Определено ще поръчам това и ще го пробвам.

 Харесвам
08.04.2023
ОтговорНели Събева

Това е много полезен продукт. Но трябва да повтаряте целия курс веднъж на всеки шест месеца, в противен случай няма да работи.

 Харесвам
09.04.2023
ОтговорЕма Тодорова

Благодаря за статията. Постоянно се разболявам и колкото и да се старая нищо не помага за укрепване на имунната ми система.

 Харесвам
10.04.2023
ОтговорКатя Любенова

Страхотно! Трябва да взема това и да го пробвам.

 Харесвам
11.04.2023
ОтговорСоня Михайлова

Преди много време приемах лекарство с ехинацея. Не постигнах никакъв резултат, който заслужава да се споменава, но мисля, че трябва опитам това защото според всички коментари изглежда е добро.

 Харесвам
13.04.2023
ОтговорАнтон Йотов

Страхотен продукт но трябва да го приемате редовно. Все забравям за това. Може би трябва да взема нещо за паметта?

 Харесвам
14.04.2023
ОтговорМария Джокова

Благодаря ви, че ми напомнихте за това.Искам да го пробвам от известно време и вече направих поръчка.

 Харесвам
16.04.2023
ОтговорАлиса Попова

Чела съм много за полезните свойства на ехинацеята за имунната система. Но никога не съм пробвала лично. Изглежда, че времето е дошло.

 Харесвам
17.04.2023
ОтговорРосен Братоев

Хора, вземете това нещо, защото е добро. Жена ми все беше болна, но когато започна да приема ZF Imuno всичките й симптоми изчезнаха. Купете го, докато имате възможност. Има и отстъпка, така че побързайте.

 Харесвам