14/04/23

Звезда от "Дивергенти" разказва как е свалила 24 кг за един месец с помощта на глина

 



Жените и момичетата по целия свят мечтаят да отслабнат. Без значение от тяхното телосложение, независимо колко тежат. И колкото по-бързо изчезнат омразните килограми, толкова по-добре. Често пример за бързо отслабване са представители на шоубизнеса. Днес ще говорим за екстремната трансформация на актрисата Шейлийн Удли. Звезди от сензационни филми "Дивергенти", "Дрейф", "Голями малки лъжи".

Здравей скъпа, изглеждаш великолепно! Седни удобно. И да започнем. Предлагам да не измъчваме публиката дълго време и да преминем към въпроса, който интересува всички - как успях да отслабнеш толкова бързо?

ШВ:

Здравей Оз, отговарям на въпроса ти - с помощта на глина (смее се)

Д-р Оз:

Публиката няма да ми позволи да излъжа- звучи достатъчно странно (в подкрепа на Оз, публиката вдигна шум: „ДА-ДА“ „КАКВА Е ТАЗИ ГЛИНА“ „КАК ТОВА Е ВЪЗМОЖНО“) ще ни разкажеш ли повече?

ОЧАРОВАТЕЛНАТА ШЕЙЛИЙН УДЛИ НА ГОСТИ ПРИ Д-Р ОЗ: „ОТСЛАБНАХ С ГЛИНА!“
ШВ:

Нямам какво да крия, Оз. Освен това, уморих се от клюки за безбройните липосукции, които ми се приписват. Като цяло, преди да заснемем катастрофата „Дрейф", трябваше да отслабна. Тъй като героинята беше заседнала на пустинен остров и по логиката на нещата нямаше какво да яде там, в кадъра трябваше да бъде слаба фигура. Не ставаше дума за някакви 3-5 кг, а поне 15-17! Известен сред актьорите диетолог веднага ми предписа диета от "350 ккал/на ден". Две седмици трябваше да ям само малко парче сьомга, задушени броколи и два жълтъка на ден. Така изглеждат 350 калории.

Д-р Оз:

Това реално ли е? Мисля, че за възрастен човек това е абсолютно нищо.

ШВ:

Оз, това беше ужасно! Не можех да работя нормално, нямах сили. Нито физически, нито емоционални. Не можех дори да заспя през нощта, парадокс, нали? Главоболието не спираше дори след шепа адвил. На снимачната площадка постоянно се обърквах дубъл след дубъл. И на петия ден от диетата (успоредно на снимките) беше решено да се потърси друга алтернатива. И я открихме - хранителна добавка на основата на глина.

Д-р Оз:

Значи холивудският диетолог е препоръчал на актриса от горния ешелон да яде глина? Егати метода. Радикален бих казал.

ШВ:

Не всичко е толкова страшно, колкото изглежда, Оз! Особено след онези пет ужасни дни от диетата, бях готова на всичко, само да не пазя диетата 350 калории на ден. Нали разбираш, времето беше ограничено, снимките започнаха неочаквано бързо. Възможността да отслабвам с всякакви функционални тренировки и кардио дори не се обсъждаше. Резултатът беше необходим тук и сега, а не след три месеца. Следователно да. Трябваше да ям глина.

Д-р Оз:

В шок съм! Обикновена глина? Която може да се открие в огромни количества в Тексас?

ШВ:

Не Оз, това не е обикновена глина, а хранителна добавка с глина от вулканичен произход - бентонит. Както ми каза диетолога, тази добавка “Bentolit” има силно пречистващ ефект на организма от всичко излишно и от мазнини, включително Определено не мога да кажа за принципа на нейното действие, нека кажат експертите.

Д-р Оз:

Да, права си, нашият гост на студиото Микаел Рудински, гастроентеролог, диетолог в Центъра за здравословно хранене.

Здравейте, Микаел, разкажете ни за тази глина за отслабване. За какво става въпрос и с какво се яде и вредна ли е?

М.Р.:

Здравей Оз, здравей Шейлийн искъпи зрители. Отговаряйки на въпроса даи е вредна тази глина, ще отговоря следното - ТЯ Е БЕЗОПАСНА И ДОРИ НЕОБХОДИМА ЗА ВСЕКИ В СЪВРЕМЕННИЯ ГРАД. С течение на времето съдържанието на полезни вещества, които допринасят за естественото изгаряне на мазнини, в тялото намалява. Мастните отлагания не изгарят, а се натрупват. Човек започва да наддава на тегло.

Основната цел на Bentolit е да пречисти тялото от излишни мазнини.

Ако говорим за принципа на действие на Bentolit в организма, тук няма нищо сложно. Бентонитовата глина, като магнит, привлича и разкъсва връзките на мастните клетки. Абсорбира ги и отстранява от тялото.

Освен това допълнителните активни компоненти на добавката Bentolit пречистват кръвта от вредния холестерол и потиска неконтролирания апетит. Поради това телесните обеми започват да намаляват от първите дни на приема на добавката.

Д-р Оз:

Тоест, пречиства тялото и води до такава рязка загуба на тегло?

М.Р.:

Разбира се, Оз! Тялото се пречиства и сякаш се рестартира. Храносмилането се подобрява, метаболизмът и въглехидратният метаболизъм се ускоряват. За жизнедейността на тялото започват да се изразходват повече калории, което означава, че мастните отлагания се превръщат в енергия, което в комбинация води до значително намаляване на теглото.

Д-р Оз:

И колко можете да отслабнете благодарение на Bentolit?

М.Р.:

Всичко зависи от това колко излишни килограма имате. Средно теглото намалява с 10-30 килограма. По време на подготовката за шоуто проведохме собствено проучване на този продукт. За да следим най-отблизо и най-малките промени във фокусната група, избрахме само един доброволец - жена на 42 години, с тегло 97 кг.

След всички съответни анализи започнахме тестването. Под наблюдение на екип от лекари, жената редовно използваше Bentolit в продължение на месец. В края на всяка седмица се записваха следните резултати:

1 СЕДМИЦА
Участникът отбеляза подобрение на качеството на съня и факта, че честото главоболие престана да я притеснява.
  • Обеми:
  • гърди: -3 см
  • корем: -4 см
  • бедра: -3 см
 
Тегло: -3 кг
М.Р.:
2 СЕДМИЦА
Жената отбеляза, че усещането за ситост идва от половината от обичайната порция храна. Безконтролният апетит изчезна. Понижавайки холестерола, кръвното налягане се нормализира.
  • Обеми:
  • гърди: -6 см
  • корем: -8 см
  • бедра: -8 см
 
Тегло: -6 кг
М.Р.:
3 СЕДМИЦА
Жената отбеляза, че се чувства добре дори след онези храни, които обикновено й причиняват стомашен дискомфорт: млечни продукти и картофи. Това означава, че процесът на храносмилане се е ускорил и не позволява продуктите да се утаяват по чревните стени и да провокират процеси на ферментация.
  • Обеми:
  • гърди: -7 см
  • корем: -11 см
  • бедра: -10 см
 
Тегло: -12 кг
М.Р.:
4 СЕДМИЦА
Жената отбеляза енергичност през целия ден и повишена ефективност. Също така тестовете отчитат понижаване на кръвната глюкоза. В края на експеримента количеството мазнини в тялото на жената намалява с 9% и се колебае в рамките на общите норми от 27%.
  • Обеми:
  • гърди: -8 см
  • корем: -14 см
  • бедра: -12 см
 
Тегло: -18 кг
Снимки, публикувани с разрешение на участничката
Д-р Оз:

Микаел, това, което ти каза и това, което видяхме на екрана, наистина е достойно за внимание. Шейлийн, колко отслабнах?

ШВ:

Отслабнах с 24 килограма.

Д-р Оз:

Звучи страхотно и невероятно в същото време! И как се приема тази глина? Трябва да се гризе или какво? (публиката се смее)

М.Р.:

Оз, откъде ти хрумна това. За да приготвите детокс напитка, трябва да разтворите 2 чаени лъжички Bentolit в чаша вода или обезмаслено мляко и да разбъркате , докато сместа стане еднородна. Приемайте тази напитка веднъж на ден, независимо от храненето. При контакт с вода, тази вулканична глина произвежда електрически заряд, който допълнително потиска отрицателните йони. Това не само помага за отслабване, но и предотвратява по-нататъшни проблеми с храносмилането.

ШВ:

Да, това всичко е вярно. Ако всичко това не се беше случило лично с мен, едва ли щях да повярвам. Фактът обаче си е факт. Отслабнах, но усещанията изобщо не бяха като по време на диета: Бях пълна със сила и енергия, не загубих концентрация, не изпитвах див глад. Между другото, ядох, както обикновено: месо, риба, зеленчуци, картофи, без които не мога да живея. Понякога на снимачната площадка дори можеше да си позволя да закуся с поничка. По принцип броенето на калории не беше необходимо, а паласките, стомахът и бедрата ставаха все по-малки с всеки изминал ден.

Д-р Оз:

Шейлийн, колко време ти отне за да постигнеш желаната фигура?

ШВ:

Около месец. Курсът за детокс Bentolit е предназначен за 30 дни. Ппрез това време и изчезнаха 20 кг. Отлетях, бих казала. След една седмица прием Bentolit забелязах, че дрехите ми станаха големи. Лицето ми отслабна и изглеждаше много по-добре в кадъра.

Седмица по-късно започнахме активно да снимаме сцени на острова, където бях предимно без дрехи и по бельо. И седмица по-късно вече бях толкова стройна, че спокойно можех да се скрия зад някоя палма! Според измерванията свалих повече от 25 см в бедрата и около 20 в кръста. И всичко това без диети, гладни стачки и фитнес. Тялото изсъхна от мазнините и стана релефно, а гримьорите го направиха да изглежда изтощено в кадъра, както би трябвало за момиче, изгубено на пустинен остров.

ПЛОСКИЯТ КОРЕМ НА ШЕЙЛИЙН УДЛИ, КАДРИ ОТ СНИМКИТЕ НА "ДРЕЙФ"
Д-р Оз:

Какво ли няма да направиш за една роля, нали Шейлийн?

ШВ:

Аз никога не съм била доста пухкава, е, може би съвсем малко (смее се), затова дори се зарадвах, че всичко се случи по този начин. Между другото, ако избирам между отслабване или да качване на някой килограм заради роля, бих избрала да надебелея (смее се). Това е мечтата на всяко момиче - да ядеш любимите си лакомства без да се притесняваш от факта, че няма да ти станат дънките. Особено когато има такъв готин помощник Bentolit, след това няма да се притесняваш как бързо да се върнеш във форма. Между другото, сега казвам на всички за тази добавка и я купих за майка ми и леля ми.

Д-р Оз:

Между другото, в коя клиника трябва да отидем или при кой лекар, диетолог? Откъде да вземем тази вълшебна глина за отслабване?

М.Р.:

Няма нужда да ходите никъде, Оз. Bentolit може да се поръча директно от уебсайта на производителя. Така можете да се предпазите от фалшификати, които сега се предлагат често, и да получите качествен продукт.

ШВ:

Да, да. Първата опаковка ми даде диетолога и след това си поръчвах лично на уебсайта на производителя. Трябваше да видите очите на куриера, който ми доставяше пратката директно на снимачната площадка.

Д-р Оз:

Задължително ще публикуваме координатите на сайта, така че всеки, който има проблеми с наднорменото тегло, да може да използва примера на Шейлийн и съветите на Микаел. Е, не смея да ви задържам повече скъпи гости и ви благодаря за отделеното време.

Минус 24 кг за един месец без гладна стачка. Това е просто страхотно!
Шейлийн Удли
ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА
Д-р Оз:

Е, ние продължаваме да следим представителите на шоубизнеса и да споделяме новини. Озчакайте следващия брой на Д-р Оз и със сигурност ще ви зарадваме. Внимание: само нашите абонати имат възможност да получат изключителна отстъпка. Не пропускайте възможността да закупите Bentolit с отстъпка минус 50%»

КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ:
Обичам Оз! Толкова е готин.
Той е женен, няма защо да го обожаваш)
Супер! Във всяко предаване разказват нещо полезно. Сега ще си поръчам тази глина особено с отстъпка.
Поръчайте си я, няма да съжалявате. Съжалявам само за едно - че толкова късно разбрах за Bentolit . Толкова много време изгубих в диети и тренировки. Е, как напразно, не беше напразно, но все пак не постигнах желания ефект. И след това 12 килограма се изпариха като вода. Много съм доволна от ефекта. Ето моята снимка:
Супер! Колежката ми също отслабна след бременност с диета с глина. Доколкото чух Bentolit е най-добря продукт от всички добавки за отслабване.
Момичета, аз също смятам да си купя тази добавка. Истината е, че се страхувам. Като си представя че я пия ...Уфффф
Здравей, няма от какво да се притесняваш. Най-лошото е да останеш дебела и нищо да не правиш и да живееш в комплекси. Е, за да бъда честна, аз също бях такава и без помощта на психолог и диетолог, вероятно нищо нямаше да се промени. Аз също след ужасно много диети и хапчета, научих за Bentolit . Няма да го кажа че веднага, но останах доволна от ефекта. В резултат на това за 2 месеца минус 17 кг! 17 килограма!!! И съпругът ми спря да ми изневерява веднага. Щастието ми не знаеше граници! Така че вземете се в ръце, и пакет глина също) Вижте каква бях:
Яжте по-малко и тогава няма да имате проблеми с теглото! Надебелявате, а след това казвате, че мъжете ви изневеряват.
Знаели сте за изневярите на съпруга си и не сте го изоставили? Кошмар! Как жените всичко това търпят....
Да. Съгласна съм. Нямате никакво уважение към себе си. Не бих търпяла това, веднага бих му събрала нещата. Копеле.
получих пратката! Започвам да пия, надявам се, че ще ми помагне.
Отдавна не съм виждал тази Шейлийн, може да е умряла от тази глина отдавна и вие, като овце, повтаряте след нея. Умът ми не го побира- глина за отслабване.
Какъв си дебил. Прочети информацията в Интернет. Тя е обществено достъпна. Глината е най-добрият естествен антиоксидант от всички представени, следователно не е изненадващо, че има такъв силен ефект върху отслабването и оздравяването на организма като цяло.
ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА