22/04/23

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ!

 


Κάθε γονιός προσπαθεί να επιλέξει μια δραστηριότητα για τα παιδιά που θα είναι όχι μόνο διασκεδαστική, αλλά και χρήσιμη. Ως εκ τούτου, πολλοί γονείς πρέπει να εξετάσουν προσεκτικά την επιλογή των παιχνιδιών. Το σημερινό άρθρο είναι αφιερωμένο σε αυτό το θέμα.

Όταν επιλέγουμε ένα νέο παιχνίδι, δεν μπορούμε να προβλέψουμε αν θα αρέσει στο παιδί μας. Τη μία μέρα το παρατάει, την άλλη το παίρνει ακόμα και στο κρεβάτι. Είναι σημαντικό να καταλάβετε ότι η αγάπη του παιδιού σας προς τα παιχνίδια είναι απρόβλεπτη. Γι' αυτό κατά την αγορά σας συνιστώ να δώσετε προσοχή στα ακόλουθα:

1. Ένα παιχνίδι πρέπει να είναι όμορφο

2. Ένα παιχνίδι πρέπει να προκαλεί το ενδιαφέρον και να το κάνει να επιθυμεί να παίξει μαζί του

3. Ένα παιχνίδι πρέπει να είναι ασφαλές και πρακτικό

Και εδώ έρχεται το ερώτημα: πώς θα καθορίσετε αν ένα παιχνίδι πληρεί αυτές τις απαιτήσεις; Τα παιδιά και οι ενήλικες έχουν διαφορετικές απόψεις για τη ζωή, για τα παιχνίδια. Για να αποφύγετε την τυφλή εικασία, θα σας πω για ένα παιχνίδι, το οποίο εγγυημένα αρέσει σε ΟΛΑ τα παιδιά. Ονομάζεται MagicLight.

Όπως πολλά άλλα εξωτικά πράγματα, έτσι κι αυτό εφευρέθηκε στην Κίνα πριν από δύο χρόνια. Τι είναι αυτό που είναι τόσο ξεχωριστό για το σετ σχεδίασης, θα ρωτούσατε. Η απάντηση είναι απλή: είναι μαγευτικό!

Το παιχνίδι κατασκευάζεται από υλικό φωτοφωταύγειας από PVC. Το σχέδιο γίνεται με ειδικούς μαρκαδόρους. Ο πίνακας απορροφά ένα ελαφρύ μοτίβο, κάνοντας τον πίνακα να λάμπει για 30 λεπτά! Σε χαμηλό φωτισμό ΟΛΕΣ οι δημιουργίες του παιδιού σας μετατρέπονται σε αριστούργημα. Είναι όμορφο, το παιδί σας απασχολείται, ενώ παράλληλα αναπτύσσει τις ικανότητες και τη φαντασία του. Είναι επίσης ασφαλές. Έτσι, πληρούνται όλα τα κριτήρια, που σημαίνει ότι αυτό το παιχνίδι μπορεί δικαίως να ονομαστεί ένα από τα καλύτερα. Δεν απαιτούνται ιδιαίτερα ταλέντα, το σετ περιέχει στένσιλ που βοηθούν το παιδί σας με το σχέδιο.

Η εμπειρία των κινέζων εκπαιδευτικών έδειξε ότι το σετ MagicLight είναι πιο δημοφιλές μεταξύ των παιδιών ηλικίας 3-7 ετών. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι το παιχνίδι είναι απολύτως ασφαλές, σε αντίθεση με ορισμένα παρόμοια δεν περιέχει φώσφορο, βαρέα μέταλλα και άλλες επιβλαβείς ουσίες.

Έτσι, αγαπητοί μου, αν το παιδί σας βαρεθεί ή είστε κουρασμένοι και σκέφτεστε τι άλλο να αγοράσετε, τότε επισκεφθείτε οποιοδήποτε κατάστημα για παιδιά και ζητήστε το "MagicLight". Οι πιο τεμπέληδες μπορούν να το αγοράσουν στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας-κατασκευαστή. Είναι ακόμη φθηνότερο εκεί, παρεμπιπτόντως.

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

δημοσιεύθηκε 18.04.2023
- Ιατρική , Παιδιά

atlee
18.04.2023

 Anna Papadaki

Είδα τη χθεσινή διαφήμιση αυτού του σετ στο διαδίκτυο. Όλα τα σχόλια είναι ενθουσιώδη, τα παιδιά το λατρεύουν. Έχουμε παραγγείλει :)
анна
18.04.2023

 Yianna Christidou

Έχουμε ένα παρόμοιο είδος παιχνιδιού, αλλά είναι πολύ παλιό και ασπρόμαυρο. Ο γιος μας θα είναι ενθουσιασμένος να αποκτήσει ένα καινούριο!
Марина ВП
19.04.2023

 Georgia Grigoriadi

To MagicLight είναι το καλύτερο προϊόν. Είναι λυπηρό ότι δεν είχαμε τέτοια παιχνίδια στην παιδική μας ηλικία :( Έχω μια κόρη, αποδεικνύεται ότι μπορεί να ζωγραφίζει πολύ καλά!
Igor
19.04.2023

 Πέτρος Ιακωβίδης

Σας ευχαριστώ για τη χρήσιμη συμβουλή, παραγγέλλνω!
Олеся
20.04.2023

 Ioanna Bougiouri

Το παιχνίδι είναι συναρπαστικό και χρήσιμο. Σχεδιάζω ένα παραμύθι στο παιδί μου και του το εξιστορώ μέχρι το σχέδιο να εξαφανιστεί. Ακούει σαν άγγελος μετά την ιστορία!
korsicanca
20.04.2023

 Mama Bella

Η κολλητή μου έχει ένα τέτοιο σετ, ένα μεγάλο και όμορφο. Ένα 5χρονο αγόρι ζωγραφίζει αριστουργήματα, απίστευτο!
Olga
20.04.2023

 Όλγα Παπαγιάννη

Πείτε μου, αν δεν υπάρχουν τέτοια σετ στα καταστήματα και το παραγγείλλω από τον ιστότοπο, πόσο καιρό παίρνει η παράδοση;
Olga
21.04.2023

 Georgia Grigoriadi

Εάν το παραγγείλετε από την επίσημη ιστοσελίδα, τότε θα έρθει μέσα σε 10 ημέρες όπως αναγράφει, αλλά στην πραγματικότητα φθάνει πιο γρήγορα. Το έλαβα μετά από 5 μέρες.
Olga
21.04.2023

 Όλγα Παπαγιάννη

Σας ευχαριστούμε πολύ, παραγγείλαμε!

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ