22/04/23

Πώς να απαλλαγείτε από την κυστίτιδα σε μια εβδομάδα χωρίς αντιβιοτικά



 Φεβρουάριος, 2019: οι ειδικοί του ΠΟΥ διαπίστωσαν ότι η κυστίτιδα παραμένει η πιο συχνή ουρολογική ασθένεια.

Λόγω των ιδιοτήτων του γυναικείου σώματος (μικρής και μεγάλης ουρήθρας που κάνει το σώμα επιρρεπές σε μικρόβια), οι γυναίκες αρρωσταίνουν 30 φορές πιο συχνά, σε σχέση με τους άνδρες. Στατιστικά, περίπου το 20-25% του γυναικείου φύλου, δηλ. ένας στους τέσσερις, είχε αυτή τη νόσο τουλάχιστον μία φορά στη ζωή του και το 15% πάσχει από τη χρόνια μορφή του.

Το E coli ή, επιστημονικά, το Escherichia Coli, είναι η αιτία της φλεγμονής του βλεννογόνου της ουροδόχου κύστης σε 80%-90% των περιπτώσεων. Σε άλλες περιπτώσεις, η κυστίτιδα προκαλείται από σταφυλόκοκκο, στρεπτόκοκκο, σεξουαλικά μεταδιδόμενους μύκητες και υποθερμία.

Πόσο επικίνδυνη είναι η κοινή κυστίτιδα

Είναι εξαιρετικά σημαντικό να αρχίσετε αμέσως τη θεραπεία επειδή η κυστίτιδα μπορεί να οδηγήσει σε πολύ σοβαρές επιπλοκές: η μόλυνση μπορεί να φτάσει προς τα πάνω, επηρεάζοντας τα νεφρά. Αν αφεθεί χωρίς θεραπεία, η λοίμωξη μπορεί να οδηγήσει στην εμφάνιση φλεγμονώδους ιστού νεφρών με πυελονεφρίτιδα, προκαλώντας συμπτώματα όπως υψηλό πυρετό και πόνο στην πλάτη.

Εάν δεν λάβετε επείγοντα μέτρα, η ασθένεια θα εξελιχθεί σε χρόνια μορφή, για παράδειγμα, η κυσταλγία (μόνιμος πόνος κατά την ούρηση). Το επόμενο στάδιο είναι η συρρίκνωση της ουροδόχου κύστης που οδηγεί σε αναπηρία.

Πώς να απαλλαγείτε από την κυστίτιδα: γνώμη εμπειρογνώμονα
Βασίλης Αλεξόπουλος Ουρολόγος, Κρατικό Νοσοκομείο

Οι πόνοι και οι δυσάρεστες αισθήσεις που προκαλούνται από την κυστίτιδα αντιμετωπίζονται μερικές φορές με θερμαντήρες. Είναι εξαιρετικά επικίνδυνο - η ασθένεια πιθανότατα θα μετατραπεί σε χρόνια νόσο γεμάτη με μολυσματικές επιπλοκές. Τα αντιβιοτικά είναι αναπόφευκτα στην περίπτωση αυτή, συμπεριλαμβανομένων των παρενεργειών.

Ειρήνη Χριστοπούλου-Δεδή Ειδικός για τις ασθένειες των γεννητικών οργάνων, Ιατρικό Κέντρο «Υγιείς Γυναίκες»

Πολύ συχνά, η οξεία επιδείνωση των ασθενειών απαιτεί από τους ανθρώπους να ανακαλύψουν την ομοιοπαθητική. Ωστόσο, αυτό το είδος θεραπείας εξακολουθεί να είναι ένα αμφιλεγόμενο ζήτημα μεταξύ των γιατρών λόγω της χαμηλής απόδοσης. Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία, αυτή η μέθοδος είναι αποτελεσματική μόνο στο 17% των περιπτώσεων.

Νικόλαος Αλεξιάδης Ουρολόγος, PhD

Οι συστάσεις μου για ασθενείς με κυστίτιδα είναι: μη φοράτε σφιχτό συνθετικό εσώρουχο που σας προκαλεί δυσφορία. Δεύτερον, ξεκουραστείτε στο κρεβάτι, αν είναι δυνατόν. Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό - η λήψη του CytoForte συμπληρώματος. Έως σήμερα, αυτή η θεραπεία είναι το μοναδικό προϊόν ταχείας δράσης χωρίς απολύτως καμία παρενέργεια. Θα χρειαστούν μόνο 17 λεπτά αφού χρησιμοποιήσετε το CytoForte για να απαλλαγείτε από τα δυσάρεστα συμπτώματα. Η τακτική λήψη για ένα μήνα προλαμβάνει την υποτροπή.

Η υψηλή απόδοση του CytoForte είναι αποτέλεσμα ενός μεγάλου συνόλου ενεργών φυσικών ουσιών, εκείνων στα οποία τα βακτήρια που προκαλούν κυστίτιδα δεν μπορούν να αναπτύξουν αντίσταση. Και συγκεκριμένα:

  • Εκχύλισμα μούρων: έχει βακτηριοκτόνες ιδιότητες, ανακουφίζει από τη φλεγμονή.
  • Ψευδάργυρος: αναγεννά τα κύτταρα και τους ιστούς του βλεννογόνου που επηρεάζονται από τη μόλυνση.
  • Βιταμίνη Ε: αποτρέπει τις φλεγμονώδεις διεργασίες στο σώμα και αποκαθιστά τη λειτουργία του ουροποιητικού συστήματος.
  • Βιταμίνη Β6: παράγει αντισώματα που καταστέλλουν τους παθογόνους μικροοργανισμούς στο σώμα.

Συνιστώμενη δοσολογία: 1 κάψουλα το πρωί και το βράδυ, ανεξάρτητα από το χρόνο γεύματος. Για μακροχρόνιο αποτέλεσμα, το πρόγραμμα μπορεί να επαναληφθεί μετά από 5-10 μέρες.

Product
Καλά νέα: μπορείτε να αγοράσετε το CytoForte χωρίς να βγείτε από το σπίτι.

Είναι καλά κατανοητό ότι στην επιδίωξη των εύκολων χρημάτων οι φαρμακευτικές εταιρείες πωλούν τα προϊόντα με ελάχιστο κέρδος 200%. Επομένως, ο κατασκευαστής πωλεί το προϊόν μόνο στον επίσημο ιστότοπο. Να είστε προσεκτικοί, μην αγοράζετε τη θεραπεία μέσω άγνωστων τοποθεσιών.

Σχόλια χρηστών
Χριστίνα

Αυτό το άσχημο πράγμα με βασανίζει εδώ και δύο εβδομάδες. Πήρα μερικά χάπια, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Τώρα διαβάζω αυτό το άρθρο με ένα μαξιλάρι θέρμανσης στο στομάχι μου. Νομίζω ότι θα πρέπει να παραγγείλω αυτή τη θεραπεία.

Χάρης

Η σύζυγός μου έπασχε από κυστίτιδα, αν και πάντα έμενε ζεστή. Πριν από ένα χρόνο, ίσως περισσότερο, ένας γιατρός την συμβούλεψε να πάρει το CytoForte. Μετά το πρόγραμμα δεν παραπονέθηκε ποτέ για συμπτώματα. Το προτείνω, εξ ονόματός της.

Βένια

Υποφέρω από κυστίτιδα 3-4 φορές το χρόνο. Κάθε εποχή. Είναι ένας εφιάλτης. Η ασθένεια συνεχίζει να επιστρέφει, δεν πιστεύω ότι υπάρχει μια πραγματική θεραπευτική αγωγή που μπορεί να βοηθήσει στην εξάλειψή της μια για πάντα.

Viki88

Βένια, μην απελπίζεσαι, σε παρακαλώ! Πέταξα λεφτά για ένα σωρό αποτυχημένες μεθόδους. Δοκίμασα ακόμη και την ουροθεραπεία! Τίποτα δεν βοήθησε τόσο πολύ, όσο το CytoForte Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Νάντια

Σας ευχαριστούμε για την συμβουλή! Θα παραγγείλω.

Alexandra

Το παράγγειλα και εγώ. Είναι η πρώτη μου online παραγγελία. Αποδεικνύεται, ότι είναι εύκολο! Απλά άφησα τον αριθμό μου στην ιστοσελίδα και ένας εκπρόσωπος μου τηλεφώνησε.

Jenaki

CytoForte λειτουργεί καλά! Είχα χρόνια πυελονεφρίτιδα, η οποία επέστρεφε τη στιγμή που άρχισα να εργάζομαι υπερβολικά ή να κρυώσει. Έχω θεραπεύσει τον εαυτό μου εδώ και σχεδόν 4 χρόνια. Έχω πάρει πολλά πράγματα, δεν είχα καμία σημαντική βελτίωση. Με τη συμβουλή του γιατρού, έκανα το πρόγραμμα με το CytoForte πριν από ένα χρόνο και η ασθένεια έφυγε. Ξέχασα ότι υπήρχε ποτέ.

Betty

Είχα το πρόβλημα της συχνής ούρησης, της ταλαιπωρίας και του πόνου, μερικές φορές αφόρητου. Όταν πρέπει να κρατήσω την ουροδόχο κύστη μου γεμάτη, τα ούρα γίνονται σκούρα. Δεν μπορώ να περπατήσω, πάω να κατουρήσω και θέλω να το κάνω ξανά λίγο αργότερα. Όταν κουνιέμαι, η επιθυμία να ουρήσω είναι λιγότερο έντονη. Παρακαλώ πείτε μου, είναι κυστίτιδα;

Αντωνία

Betty, έχετε οξεία κυστίτιδα! Πρέπει να αρχίσετε να παίρνετε τα κατάλληλα μέτρα, το συντομότερο δυνατό, πριν γίνει χρόνια.

Κατερίνα

Μια φίλη μου με συμβούλεψε να αγοράσω το CytoForte επειδή ο γιατρός το έδωσε σε αυτήν όταν είχε το ίδιο πρόβλημα. Κυριολεκτικά σε μια εβδομάδα άρχισε να αισθάνεται καλύτερα.

Γιώργος

Σας ευχαριστώ για το τόσο ενδιαφέρον άρθρο! Στην Ελλάδα όλα είναι διεφθαρμένα, ειδικά τα ανώτερα επίπεδα. Ευτυχώς, μπορούμε ακόμα να αγοράσουμε στο διαδίκτυο χωρίς ανατίμηση.

Χρήστης11

Πρόσφατα παρακολούθησα κάποιο επεισόδιο στο πρώτο κανάλι για τις φαρμακευτικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Κάτι σαν την έρευνα δημοσιογράφου, διαπιστώθηκε ότι η ανατίμηση των δισκίων φτάνει μέχρι και το 300%.

Ανώνυμος

Χρόνια κυστίτιδα