17/04/23

Какаови рейши: тази напитка ще реши завинаги проблема със затлъстяването

 


Европейски учени направиха невероятно откритие. Те откриха как да отслабнете без диети и изтощителни тренировки. Това откритие може да помогне за намаляване на рисковете от сърдечно-съдови заболявания, подобряване на здравето на червата и намаляване на нивото на кръвната захар.

Лекарите са във възторг! Какаото с гъби рейши може да отърве човечеството от медицинска катастрофа – метаболитен синдром, който се разпространява все по-широко. Това е проблемът на повече от една четвърт от населението.

Наднорменото тегло и причинените от него здравословни проблеми обикновено се свързват с липсата на физическа активност и неправилното хранене, но това не е вярно. В много случаи вината е на метаболитния синдром. Най-често се среща при жени на средна възраст.

Признаци на метаболитен синдром:

- повишен апетит, наднормено тегло

- апатия, умора, намалена активност

- главоболие и високо артериално кръвно налягане.

Синдромът е опасен, защото може да се трансформира в сериозно хронично или остро заболяване. Например коронарна болест на сърцето, инсулт, инфаркт и диабет.

 
 

Какаовите зърна и екстрактът от гъби рейши ще помогнат да се отървете от метаболитния синдром. Напитка, съдържаща тези компоненти, намалява нивото на холестерола и глюкозата в кръвта и помага за отслабване.

Според Радослав Биков, ръководител на изследването и професор в медицински университет, има много факти, които доказват, че какаото на прах и гъбите рейши намаляват нивото на холестерола и глюкозата в кръвта и помагат за отслабване.

Какаовите зърна съдържат полифеноли – мощни естествени антиоксиданти. Полифенолните съединения – катехините – влияят върху синтеза на мастни киселини, намаляват усвояването на холестерола и предотвратяват възпалението.

Гъбите рейши са богати на полизахариди и тритерпени – веществата, които помагат за засилване на метаболизма. Научно доказано е, че какаото и гъбите рейши, смесени в правилни пропорции, активират производството на късоверижни мастни киселини, които ви помагат да се чувствате сити, дори ако ядете малки порции, и да изгаряте излишните мазнини по-бързо.

Списанието за лечебно хранене публикува резултатите от експеримент с 240 души с наднормено тегло. Те са разделени на две групи. Участниците от първата група пият напитка на базата на какао и гъби рейши. Участниците от втората група пият горещо какао.

кг
120
110
100
90
80
70
60
50
40
1
2
3
месец
-2%
-18%

1-ва група

Нивото на холестерола намалява с повече от 7 mg% при хората от първата група. Нивото на лошия холестерол намалява с повече от 2 mg%.

Участниците в първата група също така съобщават за общо подобряване на здравето. Те свалят и повече от 18% от теглото си.

 

2-ра група

Нивото на холестерол намалява с 1,2 mg%, нивото на лошия холестерол намалява с 0,2 mg%.

Участниците от втората група успяват да свалят само 2% от теглото си.

 

преди

след

WOMEN’SMAGIC

 

преди

след

WOMEN’SMAGIC

„Комбинацията от какао и гъби рейши премахва възпалението на червата и помага за бързо отслабване.“

ПРОФЕСОР В МЕДИЦИНСКИ УНИВЕРСИТЕТ
РАДОСЛАВ БИКОВ

Клиничните изпитвания, проведени в университета, потвърждават резултатите от предишни изпитвания и водят до неочаквани открития. Какаовата напитката от гъби рейши не само намалява нивото на кръвната захар и има добър ефект върху червата, но също така помага за отслабване без допълнителна стимулация.

Професор Биков:

„Резултатите показват, че е необходим месец, за да се намалят нивата на глюкозата и холестерола както при здрави хора, така и при тези с метаболитен синдром. Повечето лекари препоръчват да опитате диета и тренировки, преди да ви предпишат лекарства. За съжаление много хора не могат да си позволят да променят начина си на живот. Работим, за да предоставим на хората нов хранителен инструмент, който може да помогне за намаляване на рисковете за метаболитната система. Този инструмент е Magicoa.”

преди

след

WOMEN’SMAGIC

 

преди

след

WOMEN’SMAGIC

 

преди

след

WOMEN’SMAGIC

 

преди

след

WOMEN’SMAGIC

 

преди

след

WOMEN’SMAGIC

 

преди

след

WOMEN’SMAGIC

Magicoa е напитка на базата на какаови зърна и гъби рейши. Освен това съдържа допълнителни компоненти, които засилват изгарянето на мазнини 10 пъти, като по този начин засилват липидния и въглехидратния метаболизъм и помагат за прочистването на черния дроб и бъбреците.

Малтодекстринът укрепва мускулната маса, увеличава добрите бактерии, помага за изхвърлянето на солите на тежките метали и радионуклидите, помага за намаляването на лошия холестерол и предотвратява възстановяването на теглото.

Инулинът от цикория е необходим за увеличаване на добрите бактерии, засилва метаболизма, помага за намаляване на апетита и по-бързата загуба на мастни натрупвания, предотвратява метаболитния синдром.

Екстрактът от черен пипер стимулира метаболитните процеси, помага за изгарянето на калории, позволява разграждането на мазнините, подобрява функцията на храносмилателните ензими, усилва вкуса, ободрява, дава ви енергия и ви прави по-активни.

Лютата чушка засилва метаболизма, подобрява кръвообращението, стабилизира артериалното кръвно налягане, подобрява функцията на микрофлората, засилва чревната подвижност, намалява риска от хранителни и храносмилателни разстройства, подобрява функцията на вкусовите рецептори и намалява апетита.

Хром пиколинатът потиска апетита, намалява желанието за сладко и нездравословна храна, намалява броя на бързите хранения, подобрява липидния и въглехидратния метаболизъм, балансира нивото на кръвната захар, помага за предотвратяване на напълняването.

Като цяло тези компоненти помагат да отслабнете на два етапа, без тежки диети и физическа активност. Много изследвания потвърждават, че приемът на Magicoa може да помогне за загуба на 8 кг или повече в рамките на един месец. Това е дълготраен резултат, който ще продължи дори след като спрете да пиете тази напитка.

Въпреки че Magicoa е предназначена за борба с наднорменото тегло, цялото тяло ще се възползва от нейния ефект. Тази напитка намалява апетита в рамките на 7 дни. Подобрява храносмилането, засилва въглехидратния метаболизъм и ви ободрява за 14-18 дни. По този начин се подобрява качеството на живот и се решават много здравословни проблеми.

Всеки, който прочете тази статия, има уникален шанс да купи Magicoa директно от производител с 50% отстъпка през целия месец. Офертата е ограничена и важи само за текущата партида. След като тя се изчерпи, отстъпката става невалидна.

Ако здравето и красотата са важни за вас, не чакайте, направете поръчка още сега. 1-2 чаши от тази напитка помагат за отслабване на два етапа и по здравословен начин, без строги диети и изтощителни тренировки. Напитката ще подобри работата на нервната ви система, метаболизма, храносмилането, кожата и ще намали нивото на холестерола и кръвната захар.

Внимание, моля! Напомняме ви, че трябва да се пазите от фалшификати. Не поръчвайте продукта на уебсайтове на трети страни! Фалшивата Magicoa не може да ви помогне да отслабнете и може да увреди здравето ви.

ПОРЪЧАЙТЕ MAGICOA

КОМЕНТАРИ

 

Силвия

Имам сериозни проблеми с метаболизма и ми е трудно да отслабна. Ще опитам това средство, надявам се да ми помогне.

13.04.2023

 

Елена Милева

Не се колебайте да го поръчате. Аз и майка ми завършихме един курс. На нея не й допада идеята за отслабване чрез други средства, затова й казах, че това е просто горещ шоколад. Тя хареса вкуса и отслабна с 8 кг. Аз отслабнах с 6 кг. Основното е, че нивата на холестерола и кръвната й захар се нормализираха.

 

13.04.2023

 

Александра Атанасова

Вземах Magicoa един месец и постигнах страхотни резултати. Сега малки порции са ми достатъчни, за да се почувствам сита. Между другото, не спазвах диета, просто ядях по-малко сладкиши и тестен изделия. В резултат на това свалих 9 кг. Дръжките и мазнините по корема изчезнаха. Това ми е достатъчно.

13.04.2023

 

Мария

Имам балансирана диета и мога да ям почти всичко, което искам – правилото е да не ядеш много. Когато трябва да отслабна, правя курс с Magicoa, за да сваля няколко килограма за месец и след това да се върна към диетата си. Много е лесно и забравих за строгите диети.

14.04.2023

 

Дияна Михайлова

Всъщност метаболитният синдром е много опасен. Добре е, че са намерили решение. Ако метаболизмът ви не работи правилно, може да развиете много заболявания. Добре е, че са намерили начин да решат този проблем.

14.04.2023

 

Кристина Дунева

Съгласна съм. Имах хранително разстройство и това доведе до метаболитен синдром. Само Magicoa помогна. Сега тялото ми работи като часовник и отслабвам.

14.04.2023

 

Маргарита Костадинова

След операция на ръката качих 20 кг! Не мога да ходя на фитнес поради здравословни проблеми. Не мога да спазвам диети, провалям се. Ще опитам това.

14.04.2023

 

Емилия Димитрова

Нямам достатъчно енергия, за да ходя на фитнес или да готвя здравословна храна. Толкова се изморявам, че ям нещо, което може да се сготви бързо, и просто си лягам.

15.04.2023

 

Владислава Борисова

Мисля, че имате метаболитен синдром. Чувствах същото, когато се сблъсках с него. Знам какво е чувството, когато нищо не те интересува, когато пренебрегваш спорта с години. Ако имате и деца, ще имате ли достатъчно време за себе си? Също така не забравяйте за хората, които се хранят здравословно и спортуват, но не могат да отслабнат. Те имат метаболитен синдром. Вярвам, че такива продукти, като Magicoa, спасяват много хора. Формулата му „подновява“ метаболизма и кара тялото ви да трансформира мазнините в енергия. Освен това апетитът намалява. Пробвах и свалих 18 кг.

15.04.2023

 

Евгения

След раждането качих повече от 35 кг и не можах да отслабна 15 години! Накрая развих сериозни здравословни проблеми. Но имах късмета да посетя наистина страхотен експерт, който ми препоръча да опитам Magicoa. Отслабнах с 30 кг за половин година!

16.04.2023

 

Искра Боева

Струва ми се, че ако спрете приема на Magicoa, пак ще напълнеете. Права ли съм?

16.04.2023

 

Ели Робова

Не, не си. Отслабнах с това средство преди година и не възвърнах теглото си. В миналото преяждах, но не от глад – просто исках да хапна нещо. Magicoa ме отърва от този проблем. Освен това желанието за сладко също изчезна. Може би причината е, че тази напитка е вкусна като горещ шоколад.

16.04.2023

ПОРЪЧАЙТЕ MAGICOA