19/04/23

Ai un nas cârn? Nu vezi nicio alternativă la operațiile estetice? Atunci citește o investigație cu final fericit a jurnalistei noastre Monie Daire!

 


Cum să obții un nas care arată așa?” poate te întrebi.

Milioane de fete caută asta pe internet, dar nu pot găsi un răspuns. Nu știu toate răspunsurile, dar cred că te pot ajuta să găsești ceea ce vrei.

Toată viața mea am fost insultată din cauza nasului meu mare și încovoiat. La început, nu am luat în considerare comentariile nepoliticoase, dar acestea s-au acumulat în mintea mea, așa că am mers la liceu ca fata cu un bagaj mare de complicații. Nu am putut să-mi găsesc prieteni noi și în timp ce toate fetele erau invitate la întâlniri, eu îmi petreceam serile acasă mâncând și uitându-mă la TV.

Apoi am mers la facultate și a început aceeași poveste. M-am mutat în alt oraș, unde nu aveam rude. Doar colega mea de cameră, Camille, mă consola mereu. Era o fată frumoasă și slabă cu o față de păpușă Barbie. O iubeam deoarece era bună cu mine și o uram pentru că avea genul de nas pe care mi l-am dorit mereu!

Într-o noapte, Camille a ieșit în oraș cu noul ei prieten, iar eu nu am putut sta acasă singură într-o astfel de stare. Am mers la cel mai apropiat bar și m-am îmbătat criță.

Mi-am îngropat toate visele legate de o față frumoasă și un iubit cool în acele shoturi de tequila.

Nici măcar nu-mi amintesc cum am ajuns acasă, dar din fericire m-am trezit la mine în pat.

„Mi-ai zis atât de multe lucruri ieri” – a zis Camille zâmbind – „Și cred că am o soluție !”

Apoi Camille mi-a spus că în școală a avut un nas cârn, păr negru și ochelari. Colegii ei de clasă o strigau „Camille cea urâtă” din cauza înfățișării ei.

Dar într-o vară totul s-a schimbat. A mers cu familia ei în vacanță, unde a găsit Rhino-correct . E o metodă specială de corectare a nasului, care a fost dezvoltată de către doctorul și omul de știință Andre Crow. L-a încercat și o lună mai târziu a văzut diferența! I-a dat o încredere în sine incredibilă. Astfel, Camille a decis să-și schimbe ochelarii cu lentile, să-și vopsească părul blond și să poate o rochie pentru prima dată în viață. Acum „Camille cea urâtă” s-a transformat în „Prințesa Camille!”

„Acesta e” – a zis Camille dându-mi un obiect ciudat roz – „Pune-l pe nas de 3-4 ori pe săptămână când te uiți la TV. Nu întreba, doar fă-o.”

Am făcut așa cum mi-a spus, timp de două luni. Nasul meu se schimba mai puțin de un milimetru pe zi și nu am putut vedea transformarea până când am făcut un selfie. Și am fost șocată! Nasul meu bulbos și încovoiat a dispărut! Tot ce mi-a rămas a fost un nas subțire de Barbie. Mi-a dat încredere și respect de sine. Luna următoare am cumpărat rochii noi și mi-am aruncat hainele largi. Da, sunt frumoasă și nu vreau să ascund asta!

Permiteți-mi să vă povestesc puțin despre metoda care mi-a schimbat viața. Rhino-correct este o alternativă la rinoplastie folosită pentru corectarea treptată a formei nasului tău. E făcută din ortogel. Vei fi uimit, dar cu această mică atelă poți obține rezultate bune în doar două luni. Rhino-correct este unul dintre cele mai simple, dar folositoare produse de sănătate.

Opinia doctorului Julien Blanchard, al Alianței Chirurgicale Plastice din Franța: „Atela pentru corectarea formei nasului e o alternativă revoluționară la rinoplastie. Deși această metodă de schimbare a formei și dimensiunii nasului a fost dezvoltată doar recent, a câștigat deja popularitate în întreaga lume. Acum, această inovație e disponibilă în țara noastră. În calitate de chirurg plastician, le recomand folosirea atelei tuturor celor care vor să-și alungească nasul, să-l facă simetric sau doar să-i dea forma dorită. Vă asigur că acest lucru poate fi făcut acasă fără nicio intervenție chirurgicală.”

Un an mai târziu, am absolvit facultatea și am devenit miss la petrecerea de absolvire. După aceea, am decis să nu lucrez pe specializarea mea și să încep să ajut alte fete să-și găsească încrederea. Am deschis „Școala de frumusețe”, în care fiecare fată poate învăța cum să poate tocuri și să-și asorteze hainele, să se machieze și în caz de nas cârn să folosească Rhino-correct .

Poți să-ți schimbi viața!

Nu uita să ne scrii gândurile tale!

Comentarii

Julie Dumas

Aș putea să-l încerc! Știu că nasul nu e un os, așa că poate fi transformat. Îmi doresc să fi existat același lucru și pentru urechi…

Amélie Leroux

Am aflat de Rhino-correct pe un forum despre operațiile plastice și am consultat un doctor într-o clinică din orașul nostru. Am purtat Rhino-correct timp de 4 luni și mi-a făcut nasul semnificativ mai subțire. Era destul de mare, aproape ca un cartof. Sunt fericită de rezultate. Singurul dezavantaj e că am cumpărat Rhino-correct de la clinică, unde era mai scump, l-am văzut și online, dar e mult mai ieftin! Ah, îmi doresc să fi știut mai demult…

Lucie Renard

Aproape am plâns când am citit povestea ta… E atât de tristă! E minunat că ai găsit o soluție! Sora mea are aceeași problemă. Voi comanda Rhino-correct pentru ea.

Anaïs Rolland

Povestea mea e foarte asemănătoare cu a ta! Și eu am fost batjocorită din cauza nasului meu mare. Nici măcar nu m-am dus la facultate, deoarece credeam că sunt cea mai urâtă persoană din lume.