17/04/23

ИНТЕРВЮ С ЕДИН МЪЖ, КОЙТО НЕ МОЖА ДА МИНЕ ПРЕЗ МИТНИЧЕСКИЯ КОНТРОЛ НА ЛЕТИЩЕТО ЗАРАДИ РАЗМЕРА НА ПЕНИСА СИ


 " По-голям, отколкото мога да си представя " - това е мисълта, която се появява в главата ви, когато виждате издутината в панталоните му. Александър Белчев е горд собственик на най-големия пенис в града и днес той се съгласи да ни каже как се е променил животът му, след като пенисът му е станал почти два пъти по-голям.

Е, Александър, голям пенис - това е, което всички мъже искат да имат и за което всички жени мечтаят. Ти си щастливият притежател на тази привилегия. Винаги ли е било така? Или успя да го постигнеш с някаква сложна техника или процедури?

- Ще се изненадате, но доскоро не можех да нося прилепнали плувки на плажа. причината беше, че пенисът ми беше толкова малък, че едва се забелязваше, дори и в много тесни дрехи.

- Беше ли ти дискомфортно заради това?

-Разбира се! Когато носех панталони, тялото ми не се различаваше от женско. Пенисът ми беше дълъг само 10 см! Като видите старите ми снимки, това ясно се вижда. И е разбираемо защо на всяка цена се опитвах да избягвам близки контакти с жени.

- Така е! Но обясни как успя да уголемиш пениса си? Чува се за няколко ситуации, в които си попадал заради огромния размер!

- Да, имаше няколко такива ситуации. Може би имаш предвид историите за летището и момичето в автобуса?

- Точно за тях говоря! Мисля, че те са най-популярните!

- Преди две месеца летях от София до Лондон. Качването на полета беше обявено навреме и всичко вървеше добре, докато не бях задържан, минавайки през митническия контрол. Местните митничари мислеха, че нося нещо незаконно между краката си, може би дори оръжие и решиха да ме проверят по-обстойно (казаха, че нещо стърчи от слабините ми).

- И как извършиха проверката?

- Служители от летището ме попитаха какво стърчи между краката ми. Казах им, без да се стеснявам, че това е пенисът ми. Никой не ми повярва, затова се съблякох пред митничарите. И когато видяха ТОВА, те останаха без думи! Накрая се извиниха и ме пуснаха. Сега, когато се качвам на самолет, съм принуден да нося колоездачни шорти, които са много тесни в областта на слабините, за да може всички да разберат, че не се опитвам да пренеса скрито оръжие ☺

- Митничарите не казват на всеки да се съблече! Добре, а историята с ,момичето в автобуса - преди колко време беше това?

- Това се случи само преди месец. Както обикновено, се прибирах с автобуса от работа вечерта. Беше пиков час и имаше толкова много хора, че беше трудно да се диша. Хората стояха много близо един до друг. Аз имах повече късмет от други, защото тълпата беше притиснала красиво момиче в мен. В началото малко се смутих, защото пенисът ми се опираше в крака ѝ и през цялото време тя го усещаше с красивото си тяло.

- Тя не се ли опита да те отблъсне?

- Изобщо, а преди да слезе от автобуса, без да казва нищо, тя се усмихна и ми даде визитна картичка с номера си.

- Оказва се, че доста си я впечатлил?

- Така е. Сега излизаме и тя ми каза, че е била изумена от размера на моя пенис, когато тълпата ни е притиснала един към друг в автобуса. Тогава тя осъзнала, че иска да прекара нощта с мен. Имала чувството, че панталонът ми ще се пръсне от това, което има в него.

- Това може би това е един от най-добрите начини да се запознаеш с момиче.

- Нищо от това нямаше да се случи, ако един ден не бях разбрал за Titan Gel .

Titan Gel ? Какво е това и как ти помогна? Кажи ни повече.

- Веднъж видях опаковка с този гел в къщата на приятеля ми. Никога не го бях виждал в магазините, затова го попитах какво е това. Без никакво стеснение, той ми каза, че с този гел е уголемил пениса си с 12 см само за 2 седмици .

- Той просто сподели тази информация с теб??

- Разбира се и аз го попитах как е възможно да си купя същото. Той ми даде страхотна обратна връзка за този гел и аз си записах уебсайта, откъдето той го е поръчал.

И какъв е резултатът? Какво ще кажеш?

На следващия ден поръчах гела и след 3 седмици пенисът ми се беше превърнал в забележимо предимство.

Значи си получил забележим резултат след 3 седмици от употребата на Titan Gel ?

- Не, използвах го само 2 седмици, използвах го всяка вечер докато гледах порно. От първата употреба усетих, че пенисът ми се уголемява. Наистина ми харесваше приятната топлина, която усещах, когато го използвах. И така след 2 седмици пенисът ми порасна от 10 на 28 см . Сега е трудно да го скрия в панталоните ми.

- Звучи многообещаващо. Имаш ли някакви снимки, на които да се вижда размерът на пениса ти преди употребата на гела и след това?

- Да, сега не се притеснявам да показвам тези снимки.

- И всичко това благодарение на Titan Gel ?

Да, точно така. Не съм използвал нищо друго, а и така или иначе не беше и необходимо. Представете си само 10 минути всеки ден и след 2 седмици ставам горд притежател на пенис, който побърква митническите служители и най-красивото момиче в града!☺

- А след известно време ще има ли обратен ефект?

- Приятелят ми е използвал този гел преди няколко години и казва, че размерът му не се е променил оттогава.

- Може би, след като чуе историята, всеки мъж ще иска такъв резултат.

- А това е много лесно, мога да ви дам линк към магазина, където може да купите 100%оригинален продукт на най-добра цена.

- Сега ще си известен не само като мъжа с най-големия пенис, но и като човека, който помогна на много мъже да разрешат проблема си с малкия размер.

- Честно казано, когато имаш такава фантастична възможност да уголемиш пениса си толкова лесно и безопасно, мисля, че няма никакви причини да се съмняваш и да продължиш да живееш с комплекс.

- Благодаря, Александър! Ще чакаме още истории от теб.